WebP Converter

WebP is een door Google ontwikkeld afbeeldingsformaat voor gebruik op het web. Het belangrijkste voordeel is de sterk gereduceerde bestandsgrootte in vergelijking met traditionele formaten als JPG & PNG, wat leidt tot snellere laadtijden en minder belasting van servers. WebP-afbeeldingen kunnen meer kleurinformatie coderen dan hun concurrenten, wat resulteert in scherpere en levendigere beelden zonder kwaliteit verlies. Dit maakt WebP de perfecte keuze voor webontwikkelaars die efficiënte inhoud moeten produceren en toch een sterke visuele ervaring aan hun publiek moeten bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hier meer over onze WebP converter app voor Lightspeed webshops.

14 dagen gratis proberen!

Probeer nu de WebP converter geheel vrijblijvend 14 dagen gratis uit! Tijdens deze demo kunt u onder andere gebruik maken van:

10000 producten

Ongelimiteerde opslag

Performance CDN

99,98% uptime

24/7 support

Waarom de WebP Converter?

Snellere reactietijd

Onze CDN is voor 1 specifieke opdracht gemaakt, snel aanleveren van geoptimaliseerde afbeeldingen

Tot 60% kleiner

Wij optimaliseren alle afbeeldingen automatisch, zonder dat daar een verschil in te zien is

AI compressie

Wij compressen de afbeeldingen met onze AI, hierdoor is er geen verschil in kwaliteit te zien

Automatisch formaat

Wij optimaliseren automatisch de grootte en verhouding van de afbeeldingen zodat deze nooit grooter dan nodig is

Wat is de WebP Converter?

PT3 WebP Converter biedt webshops/bedrijven een tool voor hoogwaardige beeldconversie als geen ander. Door het omzetten van PNG of JPG afbeeldingen in het moderne WebP formaat, helpt deze krachtige app uw website soepel en snel draaiende te houden. Met de handige web-based interface en eenvoudige stappen, is het profiteren van geavanceerde webtechnologieën nog nooit zo eenvoudig geweest.

Met de WebP Converter App kunnen gebruikers snel en gemakkelijk hun afbeeldingen omzetten van PNG naar het moderne webformaat WebP. De app zorgt ervoor dat de geconverteerde bestanden klein zijn, zodat uw website sneller laadt, en de hoge kwaliteit visuals intact blijft. Dankzij de geavanceerde compressiefuncties en optimalisatiemogelijkheden kunt u uw productiviteit verhogen en tegelijkertijd de bestandsgrootte tot 60% verminderen.

Voor degenen die vertrouwd zijn met HTML-codering, kunt u deze geweldige tool gebruiken als onderdeel van uw workflow-module, omdat het integratie in verschillende platforms ondersteunt, waaronder Lightspeed en CCV Shop. En mocht u ooit tegen technische problemen aanlopen bij het gebruik van deze app, dan kunt u bij ons terecht! Ons team is 24/7 beschikbaar voor betrouwbare klantenondersteuning voor het geval je hulp nodig hebt.

Voordelen van de WebP Converter

Snellere reactietijden

Snellere reactietijden met webp betekent snellere laadtijden voor websites. Snellere laadtijden kunnen leiden tot meer betrokkenheid en meer conversies - beide kunnen grote beloningen betekenen voor bedrijven van elke omvang. WebP-compressietechnologie maakt het voor bedrijven eenvoudiger om afbeeldingen te gebruiken omdat deze sneller kunnen worden geleverd, dankzij de superieure compressiemogelijkheden ten opzichte van jpegs en pngs. Snellere reactietijden met webp helpen bedrijven niet alleen om tijd te besparen, maar ook om geld te besparen op hostingkosten door een lager gebruik van bandbreedte.

Tot 60% kleiner

WebP is een krachtig beeldformaat dat uitstekende mogelijkheden biedt voor snellere laadtijden en superieure beelden. Het kan tot 60% kleinere bestanden opleveren in vergelijking met andere populaire formaten, wat resulteert in kortere laadtijden en betere siteprestaties. Dit zorgt niet alleen voor snellere paginasnelheden voor gebruikers, maar kan ook de hostingkosten verlagen door de kleinere bestanden. Webp is compatibel met vrijwel alle webbrowsers, dus de overstap kan onmiddellijke voordelen opleveren voor uw website of digitale publicatieproject.

Gebruiksvriendelijk

Wat is er makkelijker dan een app te gebruiken om een afbeelding van elk formaat om te zetten in webp? Met de juiste webp converter kunt u nu gemakkelijk en snel foto's en andere grafische afbeeldingen omzetten in webp. De installatie is een fluitje van een cent en duurt slechts een paar seconden voordat u kunt beginnen met het omzetten van uw afbeeldingen in deze nieuwe beeldstijl. Of het nu voor sociale media toepassingen of professionele inspanningen is, het gemak van het omzetten van uw afbeeldingen kan gewoon niet worden ontkend. Installeer vandaag nog en begin met het veroveren van de wereld van grafische inhoud met gemak!

Automatisch formaat

Bij PT3 begrijpen we het belang van geoptimaliseerde afbeeldingen voor webpagina's. Daarom hebben we een automatische sizing-technologie ontwikkeld die ervoor zorgt dat elke afbeelding die naar onze website wordt geüpload zoveel mogelijk in grootte en verhouding wordt verkleind, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Dit zorgt niet alleen voor snellere laadtijden en een vlottere gebruikerservaring, maar helpt ook het verbruik van digitale opslag te verminderen. Als u op zoek bent naar een one-stop oplossing voor al uw beeldoptimalisatie behoeften, dan is PT3 webp de perfecte tool voor u!

AI compressie

AI-compressie is een geavanceerde technologie die helpt de grootte van afbeeldingen te beperken zonder dat dit ten koste gaat van de oorspronkelijke kwaliteit. AI-algoritmen en -technieken worden gebruikt om beelden effectief te comprimeren tot webp, wat voordelen biedt zoals een snellere laadtijd voor alle online platforms. Deze AI-compressietechniek heeft enorme mogelijkheden geopend voor bedrijven of particulieren die hun afbeeldingen willen comprimeren voor een lagere bestandsgrootte. AI-compressie zorgt ervoor dat we ondanks het kleinere formaat dezelfde zichtbaarheid en helderheid van beelden kunnen behouden.

Integraties

De WebP Converter is een geweldige nieuwe manier om foto optimalisatie voor online winkels te maximaliseren. Het is speciaal ontworpen om naadloos te integreren met het CCV Shop & Lightspeed eCommerce-platform, zodat gebruikers snel en eenvoudig hun afbeeldingen kunnen verbeteren met slechts één klik. Met deze krachtige tool kunnen bedrijven gerust zijn in de wetenschap dat hun productafbeeldingen, categorie afbeeldingen en meer er zeker professioneel en aantrekkelijk uitzien op alle apparaten van hun kopers. De WebP-converter is de perfecte keuze voor elk bedrijf dat Lightspeed of CCV Shop gebruikt.

Voorbeelden

PNG voorbeeld

PNG

Origineel

Resolutie: 2145x1398

Grootte: 6.4 MB

JPG voorbeeld

JPG

Hoge kwaliteitsverlies

Resolutie: 2145x1398

Grootte: 640 KB

WebP voorbeeld

WebP

Geen kwaliteitsverlies

Resolutie: 2145x1398

Grootte: 310 KB

Integraties

Lightspeed eCommerce

Lightspeed eCommerce

CCV Shop

CCV Shop