Platform integraties

Wij bieden onze apps en andere functies aan op de twee meest populaire e-commerce platforms, Lightspeed en CCV Shop. Onze webshop koppelingen nemen klanten rechtstreeks vanuit hun bestaande kassasystemen mee om in stijl te winkelen, met functies zoals PT3-compatibiliteit en andere aanpassingen die het afrekenproces soepel en persoonlijk maken. Met onze gebruiksvriendelijke apps profiteert uw bedrijf van een gestroomlijnde e-commerce setup, zodat uw klanten blijven terugkomen voor meer.

Lightspeed

Wij bieden diverse high-end oplossingen voor Lightspeed gebruikers. Onze populaire apps zijn: Webp converter en de aanvullende alt-tekst app. Lightspeed is een krachtig en uitgebreid eCommerce platform waarmee bedrijven een online winkel kunnen maken met prachtige ontwerpen, betrouwbare hosting en naadloze integratie. Het platform beschikt over ingebouwde koppelingen voor productlijsten, voorraadbeheer, betalingsverwerking en meer. Gebruikers kunnen hun eCommerce ervaring aanpassen met PT3 die user journey customization, op maat gemaakte pagina setups en eenvoudige checkout opties biedt. De geavanceerde technologie van Lightspeed zorgt voor betrouwbare prestaties, sterke beveiligingsprotocollen en effectieve schaalbaarheid voor bedrijven van elke omvang. Met Lightspeed kunnen bedrijven hun efficiëntie maximaliseren en hun digitale aanwezigheid effectief beheren.

CCV Shop

CCV Shop is een innovatief platform dat bedrijven verbindt met de e-commerce wereld. Dit gebruiksvriendelijke platform biedt maatwerk en controle over online winkels, waardoor het gemakkelijk is om ze aan te passen en bij te werken als dat nodig is. Ze bieden een kant-en-klare oplossing met PT3, gericht op veiligheid, schaalbaarheid en wendbaarheid voor een verbeterd verkooppotentieel. Gebruikers kunnen producten uploaden, inhoud toevoegen, hun pagina aanpassen en meerdere betalingsmethoden integreren - allemaal met eenvoudige tools en krachtige functies. Met CCV Shop's geavanceerde technologie kunnen gebruikers een succesvolle e-commerce ervaring creëren zonder de risico's die vaak geassocieerd worden met traditionele bedrijfsmethoden.